Ik werk altijd op afspraak, en neem ruim de tijd voor iedere hond.

Als de hond wordt gebracht noteer ik eerst wat gegevens. Dan vraag ik naar bijzonderheden van de hond. Hierbij valt te denken aan medische problemen, pijn stramheid bij een wat oudere hond, een allergie, jeuk etc. Verder is het belangrijk te weten of een hond erg angstig is of een naar verleden heeft gehad. ( b.v rescue hondjes)

Als we dit besproken hebben zetten we de hond op tafel en bespreken de gewenste behandeling, en de mogelijkheden. Normaal gesproken vertrekt de eigenaar dan en bel ik zodra de hond klaar is dat hij weer opgehaald kan worden.

Vooral bij de z.g rescue hondjes kan het zijn dat de eigenaar er bij wil blijven. Deze mogelijkheid is bespreekbaar in speciale gevallen. Als de hond wordt opgehaald meld ik nog eventuele bijzonderheden die tijdens de behandeling zijn opgevallen( b.v een bultje of plekje) .

Als een hond voor het eerst bij mij voor een knipmodel is geweest, vraag ik om duidelijk te zijn of je het voortaan zo goed vindt of dat je hier of daar wat meer of wat minder wil. De eerste keer is het wat aftasten.

De betaling graag contant, pinnen is niet mogelijk. Verder is het van belang te melden dat mijn salon op de eerste etage is, dit levert meestal geen probleem op, maar een enkele grote hond is niet gewend aan traplopen.

  • Bezoekers vandaag: 10
  • Bezoekers totaal: 18403
  • Laatste wijziging: 06-06-2017